Nimetön

Runoilija vertigo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuinka hän säteileekään
minulla on päälläni vanha anorakki
punainen ja sillä tavalla leveä
että taskuun mahtuisi koalavauva eikä kukaan huomaisi

se oli pilvinen iltapäivä Korkeasaaressa
me voitaisiin viedä toi pienin noista kotiin
nauroit
ja minusta se oli typerä ajatus

sekä jaloissa kumisaappaat, vähän isot
pohjissa vaipuneita rakkaudenpalasia
ne painavat
paljon
ja jälkiä jalkapohjiin

nyt kun hän säteilee
nyt kun minun taskuni on tyhjä
askel raskas
ja sydän lohkeilee

koalavauva piilossa punaisen anorakin alla
ei tunnu enää yhtään typerältä
sinä olisit varmasti syöttänyt sille pähkinöitä
minä olisin sanonut:
eivät koalat syö pähkinöitä

mutta se olisi tarvinnut meitä kaksi
pähkinäpussin ja pörröisten koalankorvien yllä
meidän katseet olisi taas kohdanneet
ja kasvaneet samaan suuntaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot