Rakkauden käsitteitä

Runoilija Rakkauden Moukari

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina ei tarvitse käyttää järkeä, luota vaistoihisi
 

Rakkaus on sitä kun on joku
...jota ajattelet...
...jota kaipaat...
...jota odotat...
Kun vatsasi suorastaan kihelmöi
...kun hän katsoo sinua silmiin...
...kun rakastelet villisti hänen kanssaan...
...kun hän koskettaa sinua...
Sitä vain on rakkaus

Selite: 
Noh tämä oli vain tämmöinen.........
Kategoria: 
 

Kommentit

No, nytpä tiedän mitä rakkaus on, ja kärpänen on rakastunut minuun, kun ei lähde millään ulos, ollut iltapäivästä kanssani. Ihmeellistä tämä elämä, ainakin mulla on ystävä. Hyvä on runosi :) Eikö rakaskin ole ystävä?

Sitä se rakkaus juuri on

suloinen! <3 tosi söpö ja kaunis ja ihana :) <3

kaunis. ja tää on ihan totta. :)

Totta... sitä on rakkaus :)

Kaunista! Kaunista! Ja vielä kerran kaunista!

 

Käyttäjän kaikki runot