Usva

Runoilija Rakkauden Moukari

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina ei tarvitse käyttää järkeä, luota vaistoihisi
 

Tunturin laki
Minä ja kannu kahvia
Porot ei kaki
Muu maailma tuntuu olevan pahvia

Hiljalleen tulee usva
Usva kantautuu päälle maan
Tunturilla ei tunnu tuska
Kun rauhassa olla saan

Aurinko maan kantta värjää
Tiedän, tiedän
Tiedän, en kauaa enää pärjää
Kassihikeä siedän

Tuota maata katson
Se on niin kaunis
Se on makea, ihana
Kuin puolikypsä kauris

Selite: 
Patikointimatkalla Lapissa tuli inspis :P Lappi on niin kaunis kesäisin :) Ja miksei talvisinkin :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Lappi pitää vielä joskus kokea.

 

Käyttäjän kaikki runot