Lapsivesi

Runoilija Rakkauden Moukari

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina ei tarvitse käyttää järkeä, luota vaistoihisi
 

Tahdon olla niin paljon, oi niin paljon.
Tahdon olla villi kuin hevonen, vapaa kuin perhonen.
Tahdon olla kuin jokakesäinen juhannusyö.
Tahdon olla kuin lehmä, joka löhöää maassa.
Tahdon olla jotain suurempaa, jotain vielä suurempaa.
Tahdon olla lapsivesi...

Selite: 
Tuli vain jostain tämmönen... You know...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tahdon.

Tahdon.

 

Käyttäjän kaikki runot