Mulla on sua ikävä

Runoilija Jingle

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille kommentteja kirjoittaneille, ne lämmittävät mieltä.
 

Mulla on sua ikävä,
kunpa voisin kertoo ääneen.
Vaan saanko tunteen nimetä,
että jäänyt oot mun mieleen?
Vasta oli vielä edessä,
mik on nyt taakse jäämässä.

Mulla oli sua ikävä,
kun mä yhden lounaan ostin.
Mulla oli sua ikävä,
kun mä yhden kahvin keitin
ja mulla oli sua ikävä,
ja tyhjä tuoli vieressä.

Onko sulla mua ikävä,
kun sä olet siellä jossain?
Onko sulla mua ikävä,
kun sä muistat kaiken menneen
ja onko sulla koskaan ikävä
tai tyhjä tunne arjessa?

Mulla on sua ikävä,
en voi koskaan lausuu ääneen.
En koskaan ääneen nimeä
sitä, mikä jäi mun mieleen
enkä ikänäni lopeta
sua ikävöimästä.

Selite: 
Ensimmäinen laulusanoitukseni. <META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW, NOARCHIVE">
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot