Yksi aika, yksi rakkaus

Runoilija Jingle

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille kommentteja kirjoittaneille, ne lämmittävät mieltä.
 

Yksi aika, yksi rakkaus
on jälleen lopussa.

En tahtoisi lähteä,
mutta en jäädäkään.
Täällä annan liikaa
siitä, mitä saan.

Vaan tiesinhän,
että niin jälleen kävisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina ei voi voittaa. Vaikeita ihmissuhteita..

 

Käyttäjän kaikki runot