Sydänkäpy

Runoilija kapne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2008
Viimeksi paikalla: 15.3.2021 20:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.4.1994

Siinä puhuttiin vuorista ja ikuisesta liekistä, intohimoisesta rakkaudesta ja meidän tarinasta, joka alkoi monta kertaa, ja loppui aina kohtaan, jossa itkettiin yhdessä ja sitten erottiin.
 

Kun juteltiin ensimmäistä kertaa,
tunsin miten minua hymyilytti
ja tuntui kuin vatsassa olisi perhosia.
Joka kerta unohdin kaiken muun,
olit se joka sai pääni sekaisin.
Päivä päivältä ihastuin sinuun enemmän,
ja joka hetki tahdoin vain olla sylissäsi.
Vaikka tiesin etten ehkä koskaan saisi
sinua itselleni, rakastuin silti sisimpääsi.
Veit sydämeni, ja toivon että pidät siitä
huolta. Tahdon olla osa elämääsi nyt
ja tulevaisuudessa, tahdon olla vierelläsi
hyvinä ja huonoina hetkinä. Tiedän,
että vielä joku päivä näemme, ja
silloin en päästä sinua enää lähtemään.
En uskalla edes ajatella, miltä tuntuisi
elää ilman sinua. Olet osa minua,
sinulle on aika paikka syädemssäni,
eikä sitä täytä kukaan muu koskaan,
eikä kukaan voi tulla väliimme.
Sillä, rakastan sinua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot