Muisto

Runoilija kapne

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2008
Viimeksi paikalla: 15.3.2021 20:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.4.1994

Siinä puhuttiin vuorista ja ikuisesta liekistä, intohimoisesta rakkaudesta ja meidän tarinasta, joka alkoi monta kertaa, ja loppui aina kohtaan, jossa itkettiin yhdessä ja sitten erottiin.
 

Muistatko kuinka me nauroimme yhdessä,
nautimme toistemme seurasta.
Olimme kai onnellisia siitä mitä meillä oli.
Meillä oli toisemme,
meillä oli läheisyyttä, iloa ja surua.
Meillä oli toistemme rakkaus.
Voin tuntea vieläkin sen tunteen,
mikä valtasi mieleni aina kun kuulin äänesi.
Enää voin vain muistella menneitä,
menneitä aikoja.
Ne kauniit ja herkät asiat ovat nyt pelkkiä muistoja,
mutta ne sattuu eniten.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo :)) tykkään :)

todella kaunis :) i like this.

kaunis, satuttava runo.
mihin kaikki mennyt hyvä aina katoaa?

ihana runo :)) tykkään :)

todella kaunis :) i like this.

kaunis, satuttava runo.
mihin kaikki mennyt hyvä aina katoaa?

 

Käyttäjän kaikki runot