Tekstiä teeveen

Runoilija Miiru81

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Naarasleijonan pentu, jolle maailma on vielä kolmekymppisenäkin ihmeellinen asia. Elämästäni luon seikkailuni. Se on vissi se. Palvoo korkeita korkoja ja miehisiä miehiä. Omaksuu ja oppii päivittäin, ihan haluamattaankin. Sarkasmin hedelmät huvittaa eniten ja saa täten kitapurjeet lepattamaan. Häijy? Oman maailmansa narttu? Kenties.
 

Tsättiä tekstiteeveen seurailen,
ilmoituksia tyhjiä tarkkailen.
Väri valkoinen, väri keltainen.
Eri ihminen, teksti saman sisältöinen.

Riveissä kuultaa sanat miesten,
seksiä, kimppaa, salassa luottaen.
Eronneita, karanneita,
maan pakoon joutuneita.
Ikähaitaria nuoresta vanhaan,
saa valita vaaleasta tummaan.

Vaan onko sieltä kukaan muuta saanut?
Tai edes hakenut?

Saa miettimään.

Liittoni on karikkoinen.
Rutiinien täyttämä, sanatoinen.
Hellyyttä en kaipaa, sitä saan.
Kun vain joskus seksiä saisi tunteittaan.
Ottaisi vaimoaan halvenpana.
Suusta tulvisi roisi sana.
Ei suloisuutta vaan himoa karua,
kuin juoksisi pakoon turhaa arkea.

Seurailen edelleen.
Tekstit massaksi muuttuu hiljalleen.

Tänään en vastaa. En huomennakaan.
Liittoni vaikea,
mutten kai kaipaa seuraakaan.
Selvitän pääni.
Tieni kuljen.

Jonain päivänä Oikean syliini suljen.

Jos luoja sen mulle suo.
Se sinut luokseni tuo.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot