Ellen jos kuitenkin

Runoilija Miiru81

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Naarasleijonan pentu, jolle maailma on vielä kolmekymppisenäkin ihmeellinen asia. Elämästäni luon seikkailuni. Se on vissi se. Palvoo korkeita korkoja ja miehisiä miehiä. Omaksuu ja oppii päivittäin, ihan haluamattaankin. Sarkasmin hedelmät huvittaa eniten ja saa täten kitapurjeet lepattamaan. Häijy? Oman maailmansa narttu? Kenties.
 

Naiseuteni napit sängyn alta löysin.
Pienet valkoiset neljän reijän pukimet vierineet
piiloon pakoon hus pois edestä kadotkaa.

Kevään ensimmäinen hameen riekale reppana
hirttoköydessään oven karmilla.
Kuka lie naulakkoon nakannut.

Istuessani kehdossani
pikkuisessa antiporttolassani
en saata miettimättä olla
milloin himoni parhaaksi ystäväkseni muuttui.
Ja missä kohdassa pudotin kauniin naivin
rakkauteni sängyn laidaltani alas.

Niin tai näin.
Eivät huuleni valita.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot