Jäähyväiset

Runoilija Miiru81

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Naarasleijonan pentu, jolle maailma on vielä kolmekymppisenäkin ihmeellinen asia. Elämästäni luon seikkailuni. Se on vissi se. Palvoo korkeita korkoja ja miehisiä miehiä. Omaksuu ja oppii päivittäin, ihan haluamattaankin. Sarkasmin hedelmät huvittaa eniten ja saa täten kitapurjeet lepattamaan. Häijy? Oman maailmansa narttu? Kenties.
 

Peilistä
katson Sinua
katson Minua

Enkä näe että mikään yhdistäisi meitä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot