Yksin

Runoilija VoiOlKos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vapaa ajattelija, runojen ja kaiken ihanan luoja.

Joskus syntyy joskus ei.
 

Yksin varjojen seurassa
kurotan kohti tähtösiä.

Luoko aurinko vai kuu
varjot ylle hankisen metsän.

Hankien kimmeltäessä
kerään voimani siihen
mitä joskus tehdä voin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot