Ensi kohtaus.

Runoilija VoiOlKos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vapaa ajattelija, runojen ja kaiken ihanan luoja.

Joskus syntyy joskus ei.
 

Silloin kesällä kerran
sattumalta kait kohtasin.

Silmät iloisen ihanat nuo
jos silloin olis sanottu tuo.

Että vielä kohtaat nuo
silmät säteilevän ihanat.

Ei sit`ois silloin todeks
uskonut ihminen tuo.

Selite: 
Tämä kertoo henkilöstä jonka tapasin juhannuksena 1970 ensimmäisen kerran, enkä tiennyt hänestä mitään sen jälkeen, kunnes sain ilon tavata uudestaan 43 vuoden jälkeen. Kai siinä on kohtalon sormet ollut pelissä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot