kaipaus

Runoilija VoiOlKos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vapaa ajattelija, runojen ja kaiken ihanan luoja.

Joskus syntyy joskus ei.
 

Ihanaa kun saan äänesi kuulla

olet siellä kaukana sinua kaipaan

viikot toisensa jälkeen kuluu

odotan vain sitä että saan

sinut taas syliini sulkee

ja halata ne tunteet esiin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot