Murenevat seinät

Runoilija Salakuvaaja92

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 16.1.2008
Viimeksi paikalla: 16.11.2015 18:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.10.1992

Emme elä fantasia maailmassa, mutta runoni elävät (c) Salakuvaaja92

kirjoitan myös nimellä Hanashi, blogia Tunteiden valtakunta, joka löytyy ihan tuolla nimellä googlenkin kautta.

 

Kuinka kauan pauke on jatkunut, vai olenko se vain minä joka täällä kolisee? Olenko hajoamassa vai miksi tuntuu kuin seinät kaatuisivat päälleni.

Taas kerran kasvan ja vajoan, nousen ja putoan. Olen migreenin vallassa kuin pahainen orja isäntänsä tossun alla.. Teen mitä vain jotta hän olisi onnellinen, jotta tämä kipu loppuisi..

Tuo pauke, tuo melske, saa pienemmänkin seinämän murenemaan. Näen jo kauhukuvia siittä kuinka seinät litistävät minut alleen ja paukkeen ääni vain kasvaisi kasvamistaan. "Auta!" huudan mutta jyske ja murenevat seinät satuttavat minua enemmän ja enemmän.

Olen mustelmilla, uudelleen ja uudelleen. Mustelmilla jotka syöksevät minut helvettiin, syöksevät minut liekkeihin jotka käristävät ihoni luiden päältä.. Käristävät niin että luutkin muuttuvat tuhkaksi. Vain tuhkani jäävät nuiden kaatuneiden seinien alle, enkä tunne kipua enää.

Selite: 
-Novelli-
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot