Nimetön

Runoilija lvra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan huonoja tekstejä, tylsiä runoja, rumia sanoja entisestä. Jatkan eteenpäin rakkauden voimalla, ja siitä kerroin näissä mun tekeleissä. : ) muuten kaikille, jotka laittavat arvosteluja, kiitos ja kumarrus!
 

Pienen ikuisuuden
luulin sen kestävän

Sua sylissäni pidin
ja hymyilin

Teille tietämättömille hukkasin
polkusi taisit toisen luota löytää

Vaikka et koskaan tunnustaisi
sydämmes kuuluu toiselle

Sekavana nukun nyt yöni
yksin ja levottomasti

Jos sun näin parempi on
sä mun tieni varrella enää ole et.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot