Mahdollisuus

Runoilija lvra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan huonoja tekstejä, tylsiä runoja, rumia sanoja entisestä. Jatkan eteenpäin rakkauden voimalla, ja siitä kerroin näissä mun tekeleissä. : ) muuten kaikille, jotka laittavat arvosteluja, kiitos ja kumarrus!
 

Edessä siintää toivoton tulevaisuus
pitäisitpä vielä kiinni musta

Olisiko meillä vielä mahdollisuus?
mä vieläkin kovasti välitän susta

Selite: 
mulla on todellaki tää kirjotustaito heikentyny todetun masennuksen ja muun *****n takia, mutta pitää alkaa sitä herättelee uusiks. Erosin muutama viikko sitten, tää kuvaa fiiliksiä niiltä parilta päivältä ku oltiin erossa, nyt onnellisesti taas yhdessä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot