Nimetön

Runoilija lvra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan huonoja tekstejä, tylsiä runoja, rumia sanoja entisestä. Jatkan eteenpäin rakkauden voimalla, ja siitä kerroin näissä mun tekeleissä. : ) muuten kaikille, jotka laittavat arvosteluja, kiitos ja kumarrus!
 

Tuu mun vieree

Hellästi pidä kiinni
tähän hetkeen jää

Kiire ei ole mihinkään
paina arasti huules mun huulille

Silitä varoen
tartu hiuksista kii

Anna ajan kulua
ja katso mua silmiin

Tämä on meidän yö
ei anneta sen loppua

Kiedo kätes mun ympäri
lämmitä ja suojaa

Vielä ennen unentuloa
suutele varoen ja sano
'kulta, rakastan sua'

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot