James Douglas

Runoilija Louise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

räpsäyttäisi silmäänsä
napsauttaisi stilettinsä auki

"Kysytään kuolleilta"

värähtävä ihokosketus
kaislikossa liekehtii

nostaisi kaulukset pystyyn
puhkeaisi linnut puissa laulamaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo. Pidin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot