Harsittua valoa

Runoilija Louise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Loppukesän viimeisinä iltoina
kun järvi jo
kalpenee hiljaa

Laakean maiseman keskellä
pysähdyn


hengitän kypsää viljaa

yhden hengenvedon ajaksi

tunnen itseni kovin murheelliseksi


sunnuntaina lojun aitan hetekalla
tosi vakavana

Margaret Millar: Tappava ilma


sinä riisut silmälasini
ja minä tuhahdan
syksy tuo aina ikävän

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot