Älä kysy linnuista

Runoilija Louise

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Hän toi aina mieleeni
sen linnun luurangon
jonka löysimme metsästä

Hän yritti aina kävellä ilmassa
ja hautautua suureen yksinäisyyteensä

Mutta kun hän sammutti valot,
hän muutttui lähes läpinäkyväksi







Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen runo, joka herättää paljon ajatuksia.

 

Käyttäjän kaikki runot