Nimetön

Runoilija 82972d26b809ac5b9a24e5f3ed8fff05

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 10.1.2008
Viimeksi paikalla: 5.9.2018 0:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jotkut valheet ovat kauniimpia kuin rikkirepivä totuus.
 

Minä olen sellainen

tienpientareille kadotettu
kadun varrelle unohdettu.

Haalistunut muistikuva
ja vain varjo katulampun alla.

Enkä minä tahdo olla enempää,
tuskin enää osaankaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot