Nimetön

Runoilija 82972d26b809ac5b9a24e5f3ed8fff05

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 10.1.2008
Viimeksi paikalla: 5.9.2018 0:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jotkut valheet ovat kauniimpia kuin rikkirepivä totuus.
 

Minä vain olen
liian vähän.

Rikkinäinen.

(Itsetuntoni rippeet on lakaistuna maton alle)

Ja jos sinä vielä hetken jaksat etsiä
ehkä löydät minut,

vaatekomeron nurkasta.

Liimailemassa kiiltokuvia lastulevyyn.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa kerrontaa ja runosi koon pienuus vain korostaa sen sanomaa. 
Hyvää tekstiä. :)
 

Käyttäjän kaikki runot