Nimetön

Runoilija dollyfix

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Englanniksi en osaa kirjoittaa
mutta koneestani puuttuu kaksi kirjainta

On talvi mutta emme koskaan saa lunta
puistossa on vielakin syksyn lehdet

oisin naen painajaisia
korkeita kallioita ja valtavia aaltoja

ala pyyhi minua pois
maailma

"Olen kaunis", sanon katsoessani itseani
peilista

hymyilen koska olen onnellinen
olenko oikeasti

kymmenen minuutin kavely
ja olen kaupungissa

Asun taalla
mutta missa on koti?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot