all i need

Runoilija dollyfix

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

'Say all I need
is the air I breathe'

Kun siirrän verhoa näen
auringossa kylpevän pihan
kesä laskeutuu maamme päälle

en ole ihan varma olenko onnellinen
mutten onneton

enkä yksin vaikken sinun kanssasi
idiootti

vaaleatukkaisia teinityttösiä
katoksen alla tupakalla

ja minä olen pukeutunut veljeni huppariin

joku päivä vielä näytän heille miten
kaunis ja vahva minä olen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot