Saalistaja

Runoilija Lasienkeli90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänä yönä et pakoon sä pääse
huominen umpikujan tullessaan tuo
eiliseen pääse takas et
maailma niin musta
sä niin kaunis oot kun pakoon pääse et
niin kaunis on katsella sua
kun vihdoin ymmärrät että saalistajasi päältä kaunis sisältä pelkkää vihaa
viha polttanut kaiken kauniin sisältä saalistajan
luulit luottaa voit saalistajaan tuohon
nyt kun silmäs avaat saalistajassa prinssin sijasta pedon näät
nyt vankina pedon olet
vain tuskaa sydämeesi saa
tuota petoa ei enää kätesi palvele
pelätä ei tarvitse enää, kun peto tuo hampaansa sinuun iskee
et tunne enää mitään
niin kauniina maassa makaa neito tuo
jonka kärsiä ei tarvitse enää kynsissä saalistajan

Selite: 
Näitä vanhoja...
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkään :)

 

Käyttäjän kaikki runot