Positiivinen

Runoilija Lopullinen

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

iloa on kehoni täynnä
riemuissaan sydämeni sykähtelee
kädet rinnallani
yritän saada sykkeen rauhoittumaan
sormenpääni kihelmöivät odotuksesta
enkä pysty olemaan hymyilemättä

Selite: 
Vaaleanpunaisten aurinkolasien läpi maailma näyttää positiiviselta..
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikein kiva tunnelma tässä :)

 

Käyttäjän kaikki runot