rakkautta?

Runoilija Lopullinen

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun hän on vierelläni
minulla ei ole epäilystäkään
kenelle sydämeni kuuluu
se heijastuu hänen silmistään
maistuu hänen huulillaan
ja hänen sydämensä tasaista laulua kuunnellessani
olen varma rakkaudestani häneen

mutta epävarmuuteni hänen rakkaudestaan
saa minut voimaan pahoin
ja pelkoni pukeutuu rumiin sanoihin
jolloin satutan häntä tahtomattani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot