#

Runoilija Lopullinen

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ehkä se kaikki on
edessäni
ehkä en vain näe

Koitan kurkottaa
sitä kohti
vaan ote lipsuu
en saa sitä kiinni

Ehkä olen liian
heikko
ehkä en vain jaksa

Tai ehkä en edes
tarvitse sitä
oikeasti

Selite: 
Ajatus runoksi puettuna kahden vuoden takaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot