mikään

Runoilija Innie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunne ettei koskaan voi olla tarpeeksi vaikka on eniten kaikkea mitä vaan voi.

Tunne ettei koskaan voi olla se tärkein.

Tunne ettei koskaan saavuta sitä mikä haluaisi olla.

Toisaalta jos se kaikki on jo itsessä, se pitää vain löytää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot