vaikea

Runoilija Innie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus liian myöhään tajuaa, kenestä oikeasti välittää.

Vaikka ei itseään haluais enää yhtään enempää satuttaa, se tekee joka tapauksessa kipeää.

On liian helppo valehdella itselle, vois vaan lopettaan ja panna pisteen tälle kaikelle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Itteensä huijaaminen on kaikista pahin asia.. Kyl se siitä.. Hieno teksti :)

 

Käyttäjän kaikki runot