Vihdoin onni

Runoilija Nipsutin

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.11.2013
Viimeksi paikalla: 16.12.2023 16:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.2.1987

 
Mä istun tunturilla,
Mietin mun sydän on ollu haavoilla.

Sä teit siitä ehjän,
Täytit aukon tyhjän.
Näytit mulle sen,
valokuvan toisen puolen.

Luulin, että onnea en ikinä saa,
En ketään kenen kanssa kaiken jaan.
Mutta nyt sä oot siinä, sinä rakas ja turvallinen.
Minä olen onnellinen.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

positiivinen

pidin
Tunturilla on niin kaunista! Näen tämän myös vertauskuvallisesti, että olet siellä onnesi tunturilla. Surua ja iloa on tässä runossasi, riimitystä ja niin autuaan onnellinen loppu!
 

Käyttäjän kaikki runot