Mä pakahdun

Runoilija Nipsutin

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.11.2013
Viimeksi paikalla: 16.12.2023 16:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.2.1987

 

Mä pakahdun,

Pakahdun tähän tunteeseen. 

Syvään ja aitoon.

 

On vuosia, on muistoja.

On lapsi ja toinenkin, meidän aarteet.

 

On riitoja, kiistelyä.

On ihania sanoja,

hellyyttä, läheisyyttä ja rakkautta, paljon rakkautta.

 

Sitä se kahden rakkaus on. 


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aaawwww... kaunista!
 

Käyttäjän kaikki runot