Tiistai

Runoilija KäpyLehmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2007
Viimeksi paikalla: 27.9.2017 5:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.10.1993

 

Nyt on nyt,
kaupungitkin vaihtavat nimiään.

Lattiallasi LP-levyjä ja Kelan kirjeitä,
isoksi ruvettuasi alkoi kytemään
epämääräinen kaipaus helppouteen.

Nyt on nyt,
pitäisi oppia elämään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ja syntymäpäivät vaihtuvat vuosipäiviksi, nimenomaan.

 

Käyttäjän kaikki runot