Valssi

Runoilija KäpyLehmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2007
Viimeksi paikalla: 27.9.2017 5:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.10.1993

 

veisin sinut tanssiin
jos en tänään niin lauantaina
ota mukaan kauneimmat kenkäsi
ja se eniten liehuva helma
syyssateet voivat saapua
ei elokuusta koskaan tiedä
ota siis kauneimmat kenkäsi
ja anna minun viedä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno rytmi ja soljuva kulku. Hyvää tekstiä

 

Käyttäjän kaikki runot