Odotushuonetunnelma

Runoilija KäpyLehmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.12.2007
Viimeksi paikalla: 27.9.2017 5:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.10.1993

 

Turhauttaa olla pystymättä kaikkeen.

Pyrin jatko-opintoihin monta kertaa,
vaikka huomaamattani olen jo ajautunut muualle.

Niistä tärkeistäkin asioista tulee pieniä,
kun ne toistuvat usein.

Harva pyrkii toteuttamaan unelmiaan,
moni hankkii uusia
tai teeskentelee.

Minä olen yksi niistä,
jotka eivät koskaan tienneet kuka oli Gatsby,
tanssivat itsensä umpihumalaan kerran viikossa,
ja kun talo suljettiin,
jäivät tyhjän päälle.

Niistä pienistä asioista tulee tärkeitä,
kun ne otetaan meiltä pois.

Kun kerran vedetään matto alta,
siitä kyllä nousee,
muttei kävele.
Vaikeinta on aloittaminen.

Loppujen lopuksi tulemme sokeiksi omalle elämällemme,
emme tiedä missä pitäisi olla,
pitäisikö?

Tosiasiassa meitä on niin monta,
ettei sinun liikkeitäsi vahdi kukaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot