never love a wild thing

Runoilija riiva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

http://kiusa.deviantart.com http://riiva.deviantart.com
 

never love a wild thing,
sanoin niin monta kertaa
ja nyt kun minulla on kaikki se vapaus
josta olen vuosia papin lailla saarnannut
en tiedä mitä sillä tehdä
ja nyt kun minulla on kaikki nämä tunteet
en tiedä minne ne sulloisin

toisen kosketus saa niskavillani pystyyn
käsi lantiolla hartiani nousemaan
suudelmat niskassa tuijottamaan vastapäistä seinää
huokausten sijaan

toisen kosketus saa kehoni värähtämään
aamulla herätessäni hymyilemään
sillä näin hänestä unta jälleen
suudelmat ovat kuin tulta
ja sormeni tuulena hänen hiuksissaan

ensimmäistä katson sivusilmällä
hänen vakavaksi menneitä kasvojaan
jotka ennen hymyilivät minuun päin
jotka nykyään
luovat ahdistuksen vatsanpohjaan

toisen vakavat kasvot
muuttuvat nauraviksi minut nähdessään
enkä voisi olla hymyilemättä yhtään tämän enempää
ja kuinka ikävä kalvaakaan
vaikkei sen kai vielä pitäisi

never love a wild thing,
sanoin niin monta kertaa
ja taasko
antaisin jonkun yrittää kesyttämistäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin tästä! Taidan lisätä suosikkeihin... :)

 

Käyttäjän kaikki runot