nurinkurin ylösalas maailma.

Runoilija loseyourself

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.12.2007
Viimeksi paikalla: 22.10.2020 3:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..couldn't take all this anymore..
 

Kihelmöintiä kohdissa
joihin sinä kosketit

Henkäyksiäsi ihollani

Minun nurinkurin maailmassani
ei ollut tilaa muille,
vain sinä merkitset

Tuuli joka puhaltaa joka suuntaan
kuin sinua etsisin

Joka puolella ympärilläni
kuiskaukset sanoistasi

joita odotan
sinulta vielä kerran kuulevani

Selite: 
jos vain voisin..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipuu tuntuu tässä runossa käsinkosketeltavana.

 

Käyttäjän kaikki runot