piiskansivalluksia.

Runoilija loseyourself

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.12.2007
Viimeksi paikalla: 22.10.2020 3:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..couldn't take all this anymore..
 

Piiskatkaa vain lisää,
kauheimmat muistot

minähän kestän mitä vain.

Kuka sinä olet?
Mistä sinä tulet?

Pilaat aina päiväni.

Syvimpienkin sisäisesti vuotavien
haavojeni lävitse
pystyn nauramaan päin naamaasi:
olen onnellinen,
jälkeen tuon kaiken.

Olet vain outolintu, joka
saavuttaa minut aina
yksinäisyydessä..

mutta kestänhän mitä vain..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot