palapeli.

Runoilija loseyourself

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.12.2007
Viimeksi paikalla: 22.10.2020 3:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..couldn't take all this anymore..
 

Ei taaskaan toiminut..

ei mitään tehdä voinut

kun oli pala
palapelistä kadonnut..

Onnellinen oli ollut niin
lähellä

tulla kirjoitetuksi sydämmeen.

Selite: 
come, break me down.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot