crush.

Runoilija loseyourself

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.12.2007
Viimeksi paikalla: 22.10.2020 3:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..couldn't take all this anymore..
 

Revi, raasta ja tapa mut sisältä.
Osaat sen,
kuin olisit harjoitellut sitä
koko elämäsi ajan.

Sadisti, voisin sanoa.
Kuitenkin sulan katseesi
alla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava runo.
Pidin runon lopetuksesta erityisen paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot