Itsevaltius

Runoilija you4ever

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Save me, I'm my own worst enemy
 

Sinä vallan kaappasit minussa
Diktaattorina toimit sydämessäni
Kahlinnut minut olet raa'asti
Vastaan on turha kamppailla
Silmäsi verille sielun ruoskii
Kasvoistasi näen, että rakastat tätä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen eli hyvä

surullinen eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot