Rakasta minua enkelini

Runoilija you4ever

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Save me, I'm my own worst enemy
 

Kaikki olisi paremmin, jos en sinua tuntisi, sinua muistaisi.
Kaikki olisi paremmin, jos sinä rakastaisit, pitäisit minua hyvänä.
Kaikki olisi paremmin, jos sinä olisit ihminen, et silmissäni enkeli.
Kaikki olisi paremmin, jos et olisi antanut toivoa, minulle uskoa
Kaikki olisi paremmin, jos et olisi lähtenyt, jättänyt yksin minua.
Kaikki olisi paremmin, jos vielä kerran tulisit, olisit minun omani.
Kaikki olisi paremmin, jos en sinua tuntisi, sinua muistaisi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot