ikävä

Runoilija Juddaaa

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 19.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ennen olit se johon luotin ja olit turva.
ennen sä välitit ja pidit huolta.
ennen olit paraskaveri joka kuunteli huolet ja pidit omana.
ennen halusit mulle hyvää ja pelastit pahalta.

nyt... ajattelen vaa päässäni "mul on ikävä sua poika"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanan oloinen.

nätti

hyvä ja
kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot