kadotettu

Runoilija Juddaaa

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 19.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En sua menettää mä halua, mutta mikä sua vaivaa?
Yleensä välität ja pidät huolta, mutta nyt et katso edes silmiin!
Muistan viellä kuka se oikea sinä olit mutta kuka on sen ihanan tyttösen vienyt ja tuonut hirviön tilalle?
Jos edes kerran viellä halisit ja ottaisit multa nämä murheet multa pois niin olisin ikionnellinen.
Mulla on ikävä sitä oikeaa ystävää!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot