retki rantaan

Runoilija tinsviik

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

iholle asti
 

meillä on suurin kemia tässä huoneessa
välkähdys sinne suuntaan
mutta laskenkin pääni salamannopeasti
pelkokertoimeni ei ole häävi

taidan tietää mitä tahdon
listasta puutut sinä
mutta silti välkähdän, lasken päätäni, hehkun ja mielikuvitukseni estehyppää

olet yhdistänyt valkoista luonnonvalkoiseen
taidan antaa sen sinulle anteeksi
koska silmissäsi on ulkona siintävä Atlantti
minua pyörryttää, pakko päästä sen rantaan

myöhemmin kuljetan kynttäni selkärangallasi
retki rantaan selvitti pääni
kävelit vierelläni
ja vakuutit, että kemiamme on ainutlaatuista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot