väl(i)ttäminen

Runoilija tinsviik

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

iholle asti
 

musiikki itkee
minä menen
katson ylös sinne, missä helsinki-vantaa jää taakse

aivan sama
siis aivan sama
ehkä me vielä kuljemme saman puun takaa
ja osaamme piiloutua yhdessä

toisiltamme
ja sinä minulta
suutelen kättäni ja vittuunnun

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot