en lainkaan

Runoilija tinsviik

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

iholle asti
 

sinä olet runojeni lähde
ja sinä olet turhautuminen
vaikeaa helppoa vaikeaa,
haikeaa



vaikka sanoisin etten tahdokaan
raivostun sängyllä makaan
puhelin vieressä äänet täysillä
kuulisin joko kaipaat




sanoisin ettei riitä enää
itseni tuskin uhraan
silti puhelin vieressä äänet täysillä
vihaan sinua en lainkaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot