Nimetön

Runoilija Pupeltaja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelkään ottaa askelta tulevaan,
olisi niin helppoa jäädä tähän nykyiseen elämään,
paikalleen junnaamaan,
mutta sydämeni käskee mua jatkamaan,
siirtymään uusiin tuuliin,
uusiin maisemiin.
Teitä unohda kuitenkaan en,
tulen aina vierailemaan teidän luonanne,
vaikka eri puolilla Suomea asutaankin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ehk kandee
aatel min meen

mul täl hetkel
muut mieles ku, alkaa ärräl..

 

Käyttäjän kaikki runot