Nimetön

Runoilija Pupeltaja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kunpa osaisin....
Kohdella sinua oikein,
enkä purkaa aina kiukkuani sinuun.

Kunpa voisin olla sinulle ovi, joka on auki,
enkä aina pitää sitä suljettuna.

Osaisinpa kertoa sinulle mitä tunnen,
enkä olla ilkeä.

Kunpa osaisin olla sinulle paras,
enkä aina näin vajavainen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot